Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2024, 06:30

Obradović sklonio Nanelija iz tima za AdmiralBet Košarkašku Superligu Srbije!

Trener Partizana Željko Obradović izabrao je igrače za AdmiralBet Košarkašku Superligu Srbije.
Morao je šef struke crno-belih da se opredeli za četvoricu stranaca u koje se ne ubraja kapiten Kevin Panter koji ima srpski pasoš i odlučio da iz tima skloni jednog od najboljih igrača Džejmsa Nanelija. Pored njega u timu nema ni američkog plejmejkera Pi Džej Dožera koji je takođe prekobrojan stranac.
Četiri igrača bez srpskog pasoša koji će biti u timu Partizana jesu Džejlin >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Smit, Zek Ledej, Mateuš Ponjitka i Bruno Kaboklo.
Nanelija nije bilo ni u trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige posle incidenta sa igračem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem, a nakon tog meča Obradović je izjavio da je to bila isključivo njegova odluka.
Kako fantastičnom šuteru na kraju sezone ističe ugovor sa crno-belima, ali će mu prema našim informacijama ipak biti ponuđen nastavak saradnje.
Partizan će u AdmiralBet Superligi Srbije nastupati u sledećem sastavu: Smit, Ledej, Drezgić, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović, Anđušić, Ponitka i Kaboklo.
Partizan će u polufinalu domaćeg prvenstva igrati protiv Mege.
„Sutra počinjemo Kosarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo“,
reka

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.