Obradović nije u pravu za sudije

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 11:52

"Obradović nije u pravu za sudije"

Košarkaški trener Vlade Đurović nije saglasan sa trenerom Partizana, Željkom Obradovićem, kada je reč o sudijama finala Kupa Radivoja Koraća.

Crvena zvezda je pobedila u meču za Žućkovu levicu (85:79), a šef struke crno-belih je izneo stav da arbitri nisu dorasli ovakvom meču.

Pravdu su delili, inače, Vladimir Jevtović, Stefan Ćalić i Aleksandar Milojević.

"Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden", počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đurović i dodao:

"Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan".

Obradović je na konferenciji kazao da razmišlja šta i kako dalje.

"Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more", istakao je Đurović.

Obradović je govorio i o pričama da je Partizan državni projekat, usput kazavši i da sudijska trojka nije dorasla ovako važnom duelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.