Obradović nema vremena za rođendansko slavlje: Spremamo derbi sa Galatasarajem, a onda nas čeka Olimpijakos

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović nema vremena za rođendansko slavlje: Spremamo derbi sa Galatasarajem, a onda nas čeka Olimpijakos

Trofejni stručnjak danas slavi 55. rođendan, a radost će biti još veća ako Fenerbahče u gradskom derbiju pobedi Galatasaraj

Najtrofejniji košarkaški trener Evrope Željko Obradović danas slavi 55 rođendan, ali ga je poziv MOZZART Sporta, uz čestitke, zatekao na zajedničkom ručku sa ekipom u sklopu priprema za večerašnji derbi sa Galatasarajem.

Sigurno jedna od rođendanskih želja je i večerašnji trijumf.

"Pre svega hvala na čestitkama, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << međutim nemamo vremena za slavlje jer smo okrenuti utakmici sa rivalom koga dobro poznajemo. Biće teško, ali odigraćemo najbolje što možemo", kaže Obradović.

Pobeda vas vraća na čelnu poziciju na kojoj je trenutno Darušafaka sa utakmicom više.

"Svaka utakmica je važna, a ima  mnogo da se igra. Nadamo se najboljem“.

U Evroligi vas očekuje još jedan derbi. U petak gostujete Olimpijakosu.

"Veliki rival, veliki klub, šta ćemo imamo dva teška gostovanja, ali ove sezone igramo dobro na strani. Nije fraza moramo da idemo iz meča, u meč, pa šta bude“, zaključio je Obradović pred duvanje rođendanskih svećica.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ovako je Fener čestitao rođendan Željku Obradoviću pred derbi sa Galatom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2015

Legendarni srpski košarkaški stručnjak Željko Obradović danas slavi 55. rođendan, što su u Fenerbahčeu, koji vodi sa klupe u poslednje dve sezone, na prigodan način obeležili. Naravno, nije izostala torta, na kojoj su ''izvajani'' i Željko i njegovi igrači, ali slavlje će biti potpuno tek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.