Obradović i Lokomotiva raskinuli saradnju

Izvor: N1 televizija, 04.Nov.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović i Lokomotiva raskinuli saradnju

Srpski košarkaški stručnjak Saša Obradović nije više trener Lokomotive Kubanj, pošto je u nedelju raskinuo saradnju sa ruskim klubom.

49-godišnji trener je tim iz Krasnodara vodio od 2016. godine, a prošle sezone je osvojio Kup Rusije, dok je u Evrokupu došao do finala, kada je izgubio finalnu seriju od Darušafake.

Lokomotiva je novu sezonu u VTB ligi počela sa tri pobede i dva poraza, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je u subotu na svom terenu izgubila od Kaleva.

Ekipa iz Krasnodara je u Evrokupu nanizala četiri pobede i poraz od Albe u poslednjem kolu, takođe kao domaćin.

Lokomotivu će do postavljenja novog trenera privremeno voditi bivši trener Partizana Vlada Jovanović, koji je do sada vršio funkciju asistenta.

"Bila mi je velika čast što sam bio trener Lokomotive. Želim da se zahvalim svim ljudima u klubu, trenerima i navijačima koji su me podržavali sve vreme i pomogli mi da se osećam kao kod kuće. Zajedno smo proveli mnogo sjajnih momenata igrajući lepu košarku. Krasnodar će uvek biti u mom srcu. Napred Lokomotiva", istakao je Obradović u izjavi za klupski sajt.

⚠ Lokomotiv Kuban and head coach Saša Obradović terminated the contract.

We thank Saša for his work and the results the team achieved under his guidance. We wish him all the best in his future career. #Lokofamily will never forget you! pic.twitter.com/IhrZIHmFNc

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.