OVAJ ČOVEK NIJE NORMALAN: Morent opet sa PIŠTOLJEM! Suspendovan, ali čekamo i ozbiljnije sankcije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 18:13

OVAJ ČOVEK NIJE NORMALAN: Morent opet sa PIŠTOLJEM! Suspendovan, ali čekamo i ozbiljnije sankcije (VIDEO)

Novčane i košarkaške kazne ga očigledno ne zanimaju.

Košarkaš Memfisa Dža Morent ponovo je suspendovan od strane sopstvenog kluba.

Zvezda Grizlisa je u martu i zvanično suspendovan zbog kršenja propisa NBA lige i korišćenja vatrenog oružja, ali se nekako izvukao da ne bude oštrije kažnjen. Sada je učinio gotovo istu stvar.

Društvenim mrežama je počeo da kruži snimak Morenta kako u kolima maše pištoljem, zbog čega je stigla ekspresna reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog tima.

@JaMorant still ain’t learned his lesson yet smh. This idiot is still running around with loaded guns on ig live for clout… @NBA @wojespn @TMZ @memgrizz pic.twitter.com/XPaEPiiqJg

— Bo Jackson (@hoes_of_423) May 14, 2023

Ekipa Memfisa je izdala saopštenje u kom se ističe da je Morent suspendovan iz svih daljih aktivnosti te ekipe.

Ubrzo se oglasio i Majk Bras, portparol NBA.

- Svesni smo objave na društvenim mrežama u vezi sa Dža Morentom i u toku je prikupljanje dodatnih informacija - izjavio je on.

Podsetimo, prethodni put je suspendovan sa osam utakmica neigranja. Za očekivati je da ovaj put to bude daleko oštrije sankcionisan, a mogli bi i nekli drugi organi da se pozabave sa njim.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.