OGLASIO SE VIRTUS Teodosić se vratio u Beograd

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE VIRTUS Teodosić se vratio u Beograd

Da li će Miloš Teodosić biti spreman za Mundobasket u Kini? Prethodni slučajevi kod ljudi koji su imali njegovu povredu nam govore da neće, ali u Košarkaškom savezu Srbije nisu spremni da to prihvate kao realnost.
Kvota u MaxBetu na to da će Srbija da osvoji Mundobasket je 5.00.
Zato je kapiten “orlova” u ponedeljak otišao u Italiju, kako bi dobio terapiju koja bi mu pomogla da u što kraćem roku sanira povredu tetive stopala, koja ga je mučila i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ranije tokom karijere.
Teodosić je dan u Bolonji iskoristio i kako bi se konsultovao i s renomiranim doktorom Rodolfom Rokijem, specijalistom u svojoj oblasti.
Tokom ponedeljka se oglasio i novi klub našeg asa, Virtus, koji je u saopštenju objasnio da će se Teodosić odmah vratiti nazad u Beograd, gde će nastaviti oporavak pod budnim okom lekarskog tima Srbije. Podsetimo, Teodosića u narednim danima čeka nova kontrola, kada će se znati da li mu povređeno stopalo reaguje na terapiju i u kojoj meri.
Đorđević: Još nisam otpisao Teodosića sa spiska za Mundobasket


The post OGLASIO SE VIRTUS Teodosić se vratio u Beograd appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.