OGLASIO SE I SELEKTOR:”Bjelica je imao nemerljiv značaj za srpsku košarku i stvaranje nove Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 22:14

OGLASIO SE I SELEKTOR:”Bjelica je imao nemerljiv značaj za srpsku košarku i stvaranje nove Zvezde"

Kraj blistave karijere...
Selektor Srbije Svetislav Pešić rekao je da Nemanaj Bjelica treba da bude ponosan na sve što je uradio tokom bogate karijere.
Proslavljeni reprezentativac Srbije, osvajač svetskog (2014) i evropskog (2009) srebra sa srpskim nacionalnim timom, Nemanja Bjelica objavio je ove subote završetak svoje uspešne košarkaške karijere.
Jedan od trenera koji su imali veliki uticaj na njegovu karijeru je aktuelni selektor reprezentacije Srbije, kome se Bjelica u oproštajnoj poruci posebno zahvalio uz Dudu Ivkovića i Željka Obradovića.
- Nemanja treba da bude ponosan na sve što je uradio u svojoj karijeri. On nije samo imao fantastičnu karijeru, već je bio jedan od...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.