Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 17:10

OBRADOVIĆ U RODNOM ČAČKU: "Protiv Borca sa najvećom koncentracijom"

Praznik košarke u zapadnoj Srbiji.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegova ekipa mora da odigra sa najvećom koncentracijom utakmicu protiv Borca u okviru 22. kola ABA lige.

- Moramo da promenimo "čip", da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić takođe smatra da neće biti lako u Čačku.

- Imaju kvalitetne igrače, a naročito dobro igraju kod kuće. Mi izlazimo iz teškog poraza. Moramo da suzbijemo redove, odigramo najkoncentrisanije i najjače moguće. Probaćemo da zaboravimo poraz iz Milana, da nastavimo dalje, najbolje što možemo do kraja sezone - naglasio je Smailagić.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Treba da promenimo čip

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 19 sati gostuju čačanskom Borcu u 22. kolu ABA lige...Crno-beli u dvoranu kraj Morave stižu posle poraza od Armanija u Evroligi, ali i sa skorom od 15 pobeda i šest poraza u regionalnom takmičenju...Sa druge strane, ekipa Dejana Mijatovića Partizan dočekuje...

Nastavak na B92...

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED BORAC: Partizan će hitno morati da se probudi, pogotovo pred Evroligu!

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024

Poraz od Armanija je ozbiljno uzdrmao crno-bele Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izrazio je danas odlučnost pred nadolazeću utakmicu protiv Borca, naglašavajući važnost promene mentalnog sklopa ekipe. „Moramo da promenimo „čip“, da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.