OBRADOVIĆ POSLE ZADRA: Hvala na lepom dočeku u gradu košarke

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 20:14

OBRADOVIĆ POSLE ZADRA: Hvala na lepom dočeku u gradu košarke

U Hrvatskoj mu skandirali.

Košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu Zadra u utakmici 26. kola regionalne ABA lige, a trener crno-belih Željko Obradović prokomentarisao je utakmicu, kao i lep doček od strane domaćih navijača.

- Zadar je grad košarke, atmosfera je bila fenomenalna i koristim priliku da se zahvalim na zaista lepom dočeku. Zadar je izuzetno zahtevan rival, sa jasnim sistemom igre koji je prililno teško slomiti.  Nastojao sam da rotacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmorim igrače, pojedini momci su dobili priliku, iskoristili je, neki nisu, ali je najvažnije da smo pobedili, da smo stigli do dragocene pobede. Nema vremena za odmor. Prva naredna utakmica je najvažnija, a nas očekuje zahtevno gostovanje ekipi Budućnosti u Podgorici - naglasio je trener Partizana Željko Obradović.

Izabranici Željka Obradovića nemaju vremena za odmor jer ih pre početka TOP 8 faze Evrolige i duela sa Realom, očekuje gostovanje ekipi Budućnosti u Podgorici. Ovaj meč je na programu 21. aprila, a pobeda garantuje Partizanu prvo mesto na kraju ligaškog dela takmičenja.

​​​​​BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kaludija Romani, navijačica Milana
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.