Novi plan Italijana, određen novi datum za završetak sezone!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi plan Italijana, određen novi datum za završetak sezone!

Situacija u Italiji i dalje je dramatična, ali se ne odustaje od kompletiranja prekinute sezone.

Teško je i zamisliti da bi u danima kada se iz dana u dan broje stotine žrtava koronavirusa i na hiljade novozaraženih moglo da se razmišlja o nastavku košarkaške sezone, ali danas iz Italije stiže i informacija o video-konferenciji na kojoj su učestvovali predstavnici klubova Lige A.

Oni su razmatrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogućnosti nastavka košarkaške sezone i kako prenosi ''Eurohoops'' složili su se da bi novi cilj trebalo da bude da se sezona okonča do 30. juna.

Naravno, uz pretpostavku i nadu da će pandemija koronavirusa u Italiji početi konačno da se zaustavlja.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Italijani bi da igraju košarku i završe sezonu do 30. juna

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2020

Klubovi iz košarkaške Serije A izrazili su želju da aktuelnu sezonu privedu kraju! I da to učine do kraja juna. Uprkos situaciji sa virusom korona koji je do sada uzeo veliki broj žrtava u ovoj državi na Apeninima. Danas je održan video-sastanak između klubova gde se razgovaralo o aktuelnom prekidanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.