Novi evroligaški transfer, platio da iz Valensije ode u Real!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 14:01

Novi evroligaški transfer, platio da iz Valensije ode u Real!

Nešto slično Koriju Voldenu...

Novi evroligaški transfer danas je izazvao veliku pažnju košarkaške javnosti.

Dosadašnji krilni košarkaš Valensije, 24-godišnji Alberto Abalde odlučio je da napusti ovu ekipu posle četiri godine i da karijeru nastavi u Realu.

Kako prenosi ''Eurohoops'', Abalde je platio otkupnu klauzulu Valensiji, čime su prestale njegove obaveze prema tom klubu i njegova naredna stanica u karijeri trebalo bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << madridski Real.

Abalde je na kraju prošle sezone bio izabran u najbolju petorku Endesa lige, a u završnoj fazi sezone posle prekida zbog pandemije, ostvario je prosečni učinak od 14.8 poena, tri skoka i 3.8 asistencija po utakmici.

-
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.