Ništa od 200.000 evra u Zvezdinoj kasi: FIBA rekla da je Janković slobodan

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od 200.000 evra u Zvezdinoj kasi: FIBA rekla da je Janković slobodan

Arbitražna komisija Svetske košarkaške federacije potvrdila ono što je bila odluka KSS.

Saga oko Stefana Jankovića, u kojoj su uloge igrali Crvena zvezda, Partizan i sam igrač, završena je tako što je konačnu reč dalo nadležno telo FIBA. Krilni centar (25, 211) slobodan je da ide gde mu je volja i niko ništa ne mora da plati "crveno-belima", čiji je igrač bio u prošloj sezoni.

Tako su "crno-beli" dobili priliku da, ako se dogovor postigne, dovedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jankovića bez obeštećenja, a možda on odabere i neku drugu sredinu. Kako god, osta sanak pusti od tvrdnje predsednika Zvezdine košarkaške sekcije Nebojše Čovića da Jankovića može da uzme bilo ko ako na račun kluba uplati 200.000 evra.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.