Niški košarkaši u kolicima u Sofiji se opraštaju od Balkanske lige

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2023, 09:07

Niški košarkaši u kolicima u Sofiji se opraštaju od Balkanske lige

Poslednji turnir ovosezonske Balkanske lige košarke u kolicima biće ovog vikenda u Sofiji, a takmičari Košarkaškog kluba Nais iz Niša kažu da idu u glavni grad Bugarske da se dostojno predstave, a ulogu favorita prepuštaju protivnicima.

Šest utakmica koje će za vikend biti odigrane u Sofiji odrediće šampiona druge sezone Balkanske lige.

Trenutno, prvo mesto zauzima crnogorska ekipa Paramont sa 11 bodova, sledi Bijeljina sa 10, Levski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa devet i Nais sa tek šest bodova. Najbolji igrač niškog tima Filip Jovanović kaže da njegova ekipa ide da se dostojno predstavi.

Ionako slab ovosezonski roster će biti dodatno skraćen, ali dovoljno dobar da pruži kvalitetnu igru. Ulogu favorita prepuštamo protivnicima. Očekujem da će neki naši igrači iskoristiti veliku minutažu, pre svega Aleksandar Marinković - kaže Jovanović.

U prvom meču, u subotu, 29. aprila, Nišlije igraju sa vodećim Paramontom, a potom se sastaju sa Bijeljinom. Dan kasnije niški košarkaši u kolicima se, pre zatvaranja turnira, sastaju sa domaćim Levskim.

Mečevi se igraju u sportskoj sali "Triadica" u Sofiji.

foto: KKK Nais
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.