Nisam pogrešio što sam u košarci

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam pogrešio što sam u košarci"

Srpski stručnjak Mihajlo Vuković najveće uspehe tokom svoje karijere ostvario je sa Sloboda Ditom i Pamesom, a otkrio je i Raziju Mujanović.

Mujanović je jedan od retkih trenera širom Evrope koji je uspeo da spoji mušku i žensku košarku i bude jednako uspešan sa timovima u obe konkurencije.

U razgovoru za B92 Vuković je pričao o celoj svojoj karijeri, svojim najvećim uspesima, igračima koje je trenirao i još mnogo toga.

Vrlo je interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što sam bio trener i u muškoj i u ženskoj košarci i što sam u obe konkurencije uspeo da napravim zapažene rezultate. Da ne ispadne da se hvalim, ali sticajem okolnosti ostavio sam trag gde god da sam radio. Zbog toga sam veoma zadovoljan. Sada sam penzioner, a iza mene je ostalo 30-ak titula na svim nivoima – evropskom, svetskom, klupskom, reprezentativnom", kaže u intervjuu za B92 Vuković.

Opširnije možete da pročitate u našoj rubrici 'Intervjui'.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.