Nikolić: Sa Zvezdom na jednu loptu

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Sa Zvezdom "na jednu loptu"

Trener Radničkog posebno zadovoljan igrom Nenada Miljenovića, kaže da ne može da spreči pogrdno skandiranje sa tribina.

Radnički se na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća predstavio navijačima u odličnom svetlu. Metalac je teško mogao da bude dostojan protivnik, ali mnogo je dokaza da danas nikoga nije lako pobediti sa 35 poena razlike.

"Pohvalio bih prvo atmosferu u dvorani, mislim da je i prikazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << košarka stvarno bila praznik za oči. Metalac je objektivno slabiji od nas, falila su im dva-tri igrača i mislim da će biti ozbiljniji protivnik u Superligi, pogotovo na njihovom terenu", počeo je Miroslav Nikolić.

"Čestitao bih mojim igračima na pobedi. Svi su se razigrali i mislim da ćemo biti sveži za polufinale".

Trener Kragujevčana rekao je da Zvezdu smatra favoritom u meču protiv Vojvodine i da u subotu od 21.00 očekuje duel timova iz ABA lige.

"Ako nam rival bude Zvezda, to je tim koji dobro poznajemo. Mislim da će ponovo biti lepa košarka, da će odlučivati jedna lopta, pa ko bude bolji neka dobije. Ja sam optimista".

Nikolić je upitan da li su ispunili očekivanja mladi igrači (Miljenović, Jović, Dimić), kojima je dao priliku zbog problema sa povredama i viškom stranaca.

"Jesu. Miljenović je pokazao da sam pogrešio što mu ranije nisam davao da igra. Meni je krivo što ga nisam forsirao, ali zna se da imamo pritisak rezultata, pa sam se onda opredelio za iskusnije igrače, Stivena Markovića, Ćapina... Ali, posle ovoga će dobijati priliku. Mlade igrače koje smo potpisali na četiri godine moramo polako da ubacujemo u vatru. Da ne menjamo svake godine po desetoricu, jer je to jako teško".

Mada je strateg Radničkog pohvalio atmosferu, nije bilo moguće preći preko uvreda, posebno onih na račun potpredsednika KSS, Dejana Tomaševića ("Dejane, ustašo"), koje su često prelazile granicu vulgarnosti.

"Ja nisam za to, stvarno. I mene često vređaju".

"Publika plati kartu, pa može da priča šta hoće. Radnički kao klub nema veze sa tim, sigurno da to ne podržavamo... Navijači su malo iritirani ovim što je uradio Savez i ja to ne mogu da sprečim. To je tako".

(izveštač MONDA iz Kragujevca Ivan Bogunović, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.