Niko ne može da predvidi termin povrata Simanića na teren

Izvor: B92, 28.Dec.2023, 16:15

"Niko ne može da predvidi termin povrata Simanića na teren"

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Radovanović, izjavio je da niko za sada ne može da predvidi termin povratka Boriše Simanića na teren.

Srpski reprezentativac doživeo je tešku povredu u duelu sa Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu u Manili, nakon koje je posle dve neophodne operacije ostao bez bubrega.

"Simanićev oporavak teče dobro, podvrgnut je redovnim kontrolama i analizama. Pridržava se režima života adekvatnom trenutnom stanju dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se ne usklade sve neophodne funkcije. Kada bude u potpunosti fit sa svim parametrima, tada će se vratiti svojim redovnim sportskim aktivnostima. Ne može niko da predvidi termin povratka, jer je reč o zasebnom slučaju, koji je dosta redak kroz istoriju sportskih ozleda", istakao je Radovanović za Sportklub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.