Niko kao Nikola Jokić

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 12:46

Niko kao Nikola Jokić

Nikola Jokić prethodne noći odigrao je 50. plej-of utakmicu i kroz tih pedeset susreta ima statistiku kao nijedan drugi košarkaš u istoriji američke košarke.

Jokić je bio odličan u pobedi protiv Minesote ostvarivši učinak od 27 poena, devet skokova i devet asistencija, te posle 50 utakmica prosečno beleži:

Tačnije, Jokićev prosek je 26.2 poena, 11.5 skokova i 6.4 asistencije, ali nijedan košarkaš u istoriji, u prvih 50 plej-of utakmica, nije imao prosek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najmanje 25/10/5.

Jokić i Denver poveli su 2-0 u seriji protiv Timbervulvsa i u Mineapolisu će pokušati da dođu maksimalne pobede ili makar da se jednom pobedom približe drugoj rundi Zapada.

Treća utakmica igra se u noći između petka i subote (03.30).

Pročitaj još:

* Jokić i Marej briljirali – Denver vodi 2-0! VIDEO

* Memfis bez Morenta izjednačio protiv Lejkersa

* Baksi bez Janisa odgovorili Majamiju sa 138 poena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.