Nije dosta biti šampion

Izvor: Danas, 17.Jul.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije dosta biti šampion

Odluka akcionara kompanije "ECA", izvršnog organizatora košarkaške Evrolige da se u elitno takmičenje više ne ide direktno iz domaćih ili regionalnih takmičenja, izazvala je ovih dana burne reakcije direktno oštećenih. Članak Nije dosta biti šampion se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Holandija: Kako je dojenje u avionu „poljuljalo“ Tviter

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

Holandska aviokompanija KLM izazvala je lavinu komentara na Tviteru nakon što je jednoj putnici rečeno da će možda zamoliti majke da se pokriju tokom dojenja. Iz kompanije su rekli Heder Jim da je dojenje tokom leta dozvoljeno, ali ako to ostalim putnicima smeta, mogu zamoliti majke da se pokriju....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.