Nenadić potpisao za Zvezdu

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenadić potpisao za Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda i Nemanja Nenadić dogovorili trogodišnju saradnju

Nemanja Nenadić je došao u Crvenu zvezdu na probu pred početak priprema iz redova FMP-a, a današnjim potpisom ugovora jasno je da je zadovoljio šefa stručnog štaba crveno-belih Milana Tomića. Šampion Srbije objavio je na svom tviter profilu da je postignut dogovor između kluba i igrača.

Nemanja Nenadić je danas potpisao trogodišnji ugovor sa KK >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Crvena zvezda mts, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu! Dobro došao u crveno-belu porodicu! ✍??⚪️??#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/QXwCsdpqQH

Novi košarkaš tima sa Malog Kalemegdana ima 24 godine, a može igrati na pozicijama dva i tri. Prošle sezone je u dresu FMP-a u ABA ligi beležio prosečno deset poena, četiri skoka i jednu asistenciju.

Nenadić se 2016. godine prijavio za NBA draft, ali nije bio izabran. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Tamiš, Pirot, Vojvodinu, Dunav i FMP.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.