Nenad Krstić na jesen postaje otac

Izvor: Blic, 22.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Krstić na jesen postaje otac

Srpski košarkaški as Nenad Krstić i njegova supruga Tatjana na jesen će po prvi put postati roditelji, a njihova porodica uvećaće se za jednog člana u oktobru kada očekuju rođenje ćerkice. Košarkaš sa suprugom Tatjanom

- Kada smo tokom zime saznali da ćemo dobiti dete, bili smo presrećni i naš život se od tada mnogo promenio. Tanja je idealna trudnica, ništa joj nije teško, a nije se ni ugojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je Krstić za „Hello".

Bračni par nedavno je doputovao u Srbiju, gde su i saznali da će dobiti devojčicu, te su sada na slatkim mukama oko izbora imena za svoju naslednicu. Budući da ga uskoro očekuju pripreme sa reprezentacijom Srbije, Krstić će se sa suprugom uputiti na kraći odmor u Grčku. Nenad i Tanja odlučili su da se beba rodi u Americi, gde poznati košarkaš igra već nekoliko godina. Užurbani gradski život Nju Džersija nedavno su zamenili za mirniju Oklahomu, u čijem dresu Nenad sada nastupa. Ovaj par venčao se u julu prošle godine u Beogradu, a svadbi su prisustvovali mnogi Krstićevi drugovi iz reprezentacije, kao i selektor nacionalnog tima Dušan Ivković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nenad Krstić na jesen postaje otac

Izvor: Svet, 22.Jun.2010

Srpski košarkaški as Nenad Krstić i njegova supruga Tatjana na jesen će postati roditelji, a njihova porodica uvećaće se u oktobru kada očekuju rođenje ćerkice. "Kada smo tokom zime saznali da ćemo dobiti dete, bili smo presrećni i naš život se od tada mnogo promenio. Tanja je idealna trudnica,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.