Nemci priznaju: Ovo boli...

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci priznaju: ''Ovo boli...''

Posle poraza od Srbije u dramatičnoj završnici, selektor i reprezentativci Nemačke žale zbog propuštene prilike i priznaju da ih ovakav epilog boli.

Selektor košarkaške reprezentacije Nemačke Kris Fleming rekao je da je današnji poraz njegove ekipe od Srbije u poslednjim sekundama utakmice drugog kola Grupe B Evropskog prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bolan i dodao da su njegovi izabranici odigrali dobar meč.

"Kada god izubite u ovakvom maniru to boli. Mislio sam da ćemo odigrati dobro danas i jesmo odigrali dobro. Ponosan sam na momke.

Na kraju dana kada izgubite sa košem u poslednjem napadu uvek ima malih detalja koji su odlučili. Svakako njihov skok u napadu nas je dosta koštao",
rekao je Fleming novinarima u Berlinu.

Srbija je danas u Berlinu pobedila Nemačku sa 68:66 u drugom kolu Grupe B Evropskog prvenstva. Trijumf Srbiji doneo je Nemanja Bjelica košem 0,9 sekundi pre kraja teške i neizvesne utakmice.

"Bjelica je pogodio sjajan šut, ali njihov skok u napadu nas je najviše koštao poraza. Da im to nismo dopustili, možda bismo i mi u finišu imali 10 poena prednosti", rekao je Heiko Šafarcik.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci ne žale zbog koša Bjelice, već zbog ofanzivnih skokova "orlova"

Izvor: Blic, 06.Sep.2015

Selektor košarkaške reprezentacije Nemačke Kris Fleming rekao je da je poraz njegove ekipe od Srbije u poslednjem sekundu utakmice drugog kola Grupe B Evropskog prvenstva bolan i dodao da su njegovi izabranici odigrali dobar meč..."Kada god izubite na ovaj način - to boli. Mislio sa da ćemo odigrati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.