Nedović: Vreme je za košarku!

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović: Vreme je za košarku!

Srpski košarkaš Nemanja Nedović zahvalio se saigračima i navijačima Voriorsa nakon što je otpušten.

Golden Stejt je u utorak uveče objavio da ne računa više na srpskog reprezentativca.

Spekuliše se da bi Nedović mogao da se vrati u Evropu i zaigra u španskoj Endesa ligi za Valensiju.

„Želim da se zahvalim saigračima koji su bili sjajni prema meni. Bila je čast raditi sa tim momcima. Hvala i navijačima Voriorsa, oni su najbolji navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u NBA ligi. Sada je vreme za košarku. Važna sezona je ispred mene“, napisao je Nedović na Tviteru nakon odluke Voriorsa.

Nedović je izabran kao 30. pik na prošlogodišnjem draftu od strane Finiks Sansa, koji su ga prosledili Voriorsima, i tada je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu sa timom iz Kalifornije.

Tokom svoje debitantske sezone, Nedović je igrao prosečno 5,9 minuta na 24 utakmice. Neko vreme igrao je i za tim Voriorsa u Razvojnoj ligi Santa Kruz, u čijem dresu je na 15 mečeva prosečno postizao 14,9 poena, 4,2 asistencije i 2,5 skoka za 28,5 minuta na terenu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.