Ne pomišljajte na “selfi” sa Željkom Obradovićem! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomišljajte na “selfi” sa Željkom Obradovićem! (VIDEO)

Pogledajte kako je srpska legenda reagovala na pokušaj navijača da se fotografišu na klupi

Uverili smo se mnogo puta kako izgleda kada se naljuti Željko Obradović. Mnogi igrač su osetili bes srpske košarkaške legende kada nešto zgreše.

Obradović je stara škola, bitna mu je svaka sitnica na terenu i kada dođe na utakmicu, onda tu nema zezanja... U tako nešto se uverio i navijač Fenerbahčea >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je smatrao prikladnim da priđe Željku tokom zagrevanja uoči utakmice sa Darušafakom i pokuša da napravi popualrni „selfi“ na najboljim trenerom Evrope.

Ne samo da nije dobio fotografiju, već je osetio i čuveni Željkov „fen“ i brže-bolje je pobegao nazad na tribine.

Zeljko Obradovic'le maç esnasında selfie çekilmek isteyen taraftar, Obradovic tarafından pek hoş karşılanmıyor. pic.twitter.com/RQAmT5PB27

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.