Ne može da se zaboravi košarka za tri dana, ali može da padne motiv...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može da se zaboravi košarka za tri dana, ali može da padne motiv...

Sumirani utisci posle neuspeha u Podgorici...

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević objasnio je da njegova ekipa danas izgubila od Budućnosti jer nije odigrala kako je trebalo i da ništa nije gotovo, pošto ima mnogo da se igra u regionalnom takmičenju.

"Nismo odigrali nijednog sekunda onako kako bi trebalo da igramo. Ne može košarka da se zaboravi za tri dana, ali može da se padne u motivu i koncentraciji. Moramo da vidimo zašto se to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dogodilo", rekao je Alimpijević, a pišu crnogorski mediji.

On je istakao da njegova ekipa nije bila dovoljno agresivna, iako se to na osnovu statistike ne bi moglo zaključiti.

"Brzo smo ulazili u bonus, tri minuta nismo mogli da izdržimo u četvrtini da ne uđemo u probleme sa faulovima. Ispalo je da smo bili daleko agresivniji nego rival. Utisak je da nismo".

Iako je sada Crvena zvezda pala na drugu poziciju, mladi stručnjak veruje da je dug put pred svim klubovima do kraja ligaškog dela.

"Budućnost ima najrealnije šanse da bude prva, ali ima mnoog da se igra. Jeste da im je olakšan put do prvog mesta, ali nije gotovo. Igramo i mi i Budućnost sa Cedevitom, sa timovima koji se bore za četvrto mesto".

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.