Navijači Radničkog vređali Vujoševića

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2013, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Radničkog vređali Vujoševića

Kvalitetna košarka viđena je u kragujevačkoj hali „Jezero“, u kojoj se domaća publika na kraju radovala pobedi Radničkog nad Partizanom. Svašta se dešavalo na derbi meču 19. kola ABA lige, na kraju je odlučivala jedna lopta.
Duel Kragujevčana i Partizana dugo će se pamtiti, iako obema ekipama slede veliki izazovi u nastavku regionalnog takmičenja. Za pohvalu je i posećenost, hala je bila ispunjena do poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mesta, uz navijanje Crvenih đavola i Grobara.
Ipak, senku na derbi meč bacila je grupa navijača domaćih, koja je majicama sa uvredljivim natpisom i slikom vređala trenera Partizana Duška Vujoševića. Upravo na njih se strateg crno-belih osvrnuo na konferenciji za novinare posle meča.
– Kragujevčani su pokazali kako se navija, posebno oni iza naše klupe – u svom stilu je kazao Vujošević.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčani vređali Vujoševića

Izvor: B92, 29.Jan.2013

Košarkaši Radničkog dobili su derbi 19. kola ABA lige sa Partizanom u 'vreloj' atmosferi a domaći navijači su još jednom vređali trenera gostiju Vujoševića...Već godinama u Kragujevcu treneri gostujućih timova, posebno beogradskih, imaju 'poseban tretman' uz grupu ljudi koja ih sve vreme vređa...Ovaj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.