Nataša pomaže košarku u Trebinju

Izvor: Mondo, 08.Jun.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša pomaže košarku u Trebinju

Kovačevićeva će ispred svoje fondacije donirati opremu za škole košarke i klubove.

Foto: MN Press

Srpska heroina Nataša Kovačević odazvala se pozivu udruženja građana "Pokret pozitivna Srpska" i pristala da gostuje 10. i 11. juna u Trebinju.

U sklopu projekta uključivanja mladih u sve pozitivne segmente društvenog života, ona će održati sastanak sa rukovodstvom ŽKK Trebinje 03, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na kojem će razgovarati i o saradnji Crvene zvezde Telekom (za koju igra) sa tim klubom.

Takođe, Nataša će posetiti i terene "Srđan Aleksić", na kojima će se družiti sa građanima i sportistima Trebinja.

U sklopu aktivnosti njene fondacije, Nataša će donacijama partnerskih kompanija kompletno opremiti opremom za mini basket tri osnovne škole.

Uz to, klubu Trebinje 03 doniraće 40 lopti i 100 majica za trening, dok će a prvi tim će dobiti i dve garniture dresova za sledeću sezonu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.