Najveći košarkaški cirkus opet u Beogradu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći košarkaški cirkus opet u Beogradu (VIDEO)

Harlem Globtrotersi, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, posle 13 godina, 21. maja ponovo dolaze u Beograd gde će u Hali sportova zabaviti publiku košarkaškim akrobacijama.

 Globtroterse je osnovao Ejb Saperstin 1926. godine, a prvu zvaničnu utakmicu odigrali su 7. januara naredne godine.

Tokom godina su odigrali preko 26.000 utakmica u 123 zemlje. U Srbiji su prvi put nastupili pre šezdesetak godina pred preko 30.000 ljudi na stadionu JNA. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Svaki put kada su Globtrotersi posetili Srbiju napravili su spektakl koji je ostao upamćen ne samo po atraktivnim potezima već i po odličnoj poseti.

Novina oko njhovog gostovanja ove godine u Beogradu predstavlja mogućnost da fanovi skinu interaktivnu Globetrotters aplikaciju za mobilni telefon sa ekskluzivnim performansama.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji, publika će moći da učestvujete u obaranju rekorda u spinovanju lopte na prstu.

Svetski poznati Harlem Globtrotersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na njihovoj listi je veliki broj zvezda kao što su Big Izi, Lajts Aut, Torč, Spajder, Buldog, Flip, Hendls, a predvođeni su legendarnim trenerom Svit Lu Danbarom.

Evo šta vam očekuje tokom utakmice:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Harlem Gloubtroters 21. maja u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2019

"Harlem gloubtroters" (Globetrotters), najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, posle 13 godina, 21. maja ponovo dolaze u Beograd gde će u Hali sportova zabaviti publiku košarkaškim akrobacijama...Gloubtroterse je osnovao Ejb Saperstin 1926. godine, a prvu zvaničnu utakmicu odigrali su 7....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.