Najmanje pet godina za oporavak Zvezde

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najmanje pet godina za oporavak Zvezde"

- Ne bih poredio situaciju sa košarkaškim i fudbalskim klubom, jer je u pitanju potpuno druga dimenzija problema. Najveći transferi u košarci, kojih ima malo, kreću se od 500.000 evra do milion, a u fudbalu su mali oko milion, a oni pristojniji između tri i četiri miliona. Drugi problem je to što su u košarkaškom klubu svi igrači u vlasništvu kluba, dok u fudbalskom to nije sklučaj, čime sam, priznajem, bio iznenađen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ne bih određivao rok, prvenstveno što fudbalski klub ima imovinu, a košarkaški nema, ali mislim da bez minimum pet godina ne može ništa značajnije da se uradi i to će sigurno uticati na rezultate - rekao je Čovih na konferenciji za medije u košarkaškom klubu.
Košarkaški klub Crvena zvezda je za nešto više od godinu i po dana uspeo skoro da sanira dug od 15,5 miliona evra, dok fudbalski klub trenutno duguje blizu 50 miliona evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.