Najava KK Zdravlje

Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava KK Zdravlje

KOŠARKA, DRUGA LIGA SRBIJE, DESETO KOLO

ZDRAVLJE – NAPREDAK (ALEKSINAC)

Košarkaši Zdravlja Leskovac u subotu od 19:30u SRC „Dubočica“ dočekuju ekipu Napretka iz Aleksinca u utakmici 10. kola Druge lige Srbije. Optimizam pred ovu utakmicu daje povratak u tim povređenih Tešanovića i Stanisavljevića. dok je klub raskinuo ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Nikolom Stanojevićem.

Trener Zdravlja Saša Jović kaže da je ekipa Napretka veoma dobra i neugodna ekipa.

„Tri puta savladali u pripremnom periodu, ali od tada do danas se mnogo toga promenilo, kako u sastavu ekipa, tako i u načinu igre. Očekuje nas težak meč, Napredak je u usponu forme i ima izvanredne rezultate u poslednjim utakmicama. Nama preostaje borbenost i požrtvovanje. Mislim da možemo na domaćem parketu da pariramo svakom i da pokušamo da ostvarimo pobedu koja je nama izuzetno bitna, jer bi pobedom u ovom i eventualnom pobedom u sledećem meču u Smederevu osigurali plasman u sredini tabele.“

Igrač Zdravlja Lazar Stevanović kaže da je ovo vrlo važna utakmica i da mora da se pobedi zbog opstanka u ligi i poziva navijače da dođu u što većem broju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.