NOVA ZVEZDA JE ROĐENA: Srpski MEGA talenat POTPISAO! Zvezdi je dao 59 poena i odmah je završen posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 10:29

NOVA ZVEZDA JE ROĐENA: Srpski MEGA talenat POTPISAO! Zvezdi je dao 59 poena i odmah je završen posao

Veliki potencijal.

Gotova je sezona i renuli su transferi u košarci. Jedan od najvećih srpskih talenata Ognjen Radošić je potpisao za Igokea.

Rođen je 2006. i predviđa su brilijantna budućnost, tvrdi se za nejga da je najveći talenat u tom godištu i videće se da li će u Igokei dobiti priliku već sledeće sezone.

One of the biggest European basketball prospects in 2006. generation Ognjen Radosic (2006-SG-193cm) signed contract with @BCIgokea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
🖋️📋 pic.twitter.com/jSWHZ6LpG5

— SerbiaHoop (@SerbiaHoop) June 21, 2021

Darko Trkulja koordinator mlađih sekcija košarkaškog kluba Igokea je imao samo reči hvale o mladom Radošiću.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

- Duži period pratimo Ognjena, negove igre i nastupe u selekcijama Vizure. Sigurni smo da je on jedan od najvećih talenata u svom godištu i drago nam je da će u narednom periodu biti dio našeg tima. Sigurno će biti jedan od igrača koji će biti u fokusu evropskih košarkaških velikana zato što mu se predviđa velika karijera. Mi smo sigurni u njegov talenat, a još smo sigurniji da ćemo mu dati adekvatan rad, s kojim će uspjeti da ostvari svoj potencijal . Ovo je sigurno jedan od najbitnijih transfera u istoriji Igokee obzirom da je ovo prvi igrač koji iz Srbije dolazi u košarkaški klub Igokea i uopšte iz Srbije dolazi u Banja Luku i Laktaše i na ove prostore. Mi činimo sve kako bi svoj nivo rada doveli na nivo najvećih evropskih klubova i zato nas raduje što je Ognjen prepoznao naš rad i kvalitet i odlučio da Laktaši budu njegova naredna stanica u karijeri. Ja se nadam da će ovdje da ostane sigurno 10 godina i da će da bude prvotimac u našem klubu.

Radošić je košarkaš koji je u polufinalu Pionirske lige Srbije Crvenoj zvezdi dao 59 poena i imao 11 skokova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.