NIŠLIJE NA ULICAMA! Srebro je za nas zlatno!

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Avg.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠLIJE NA ULICAMA! Srebro je za nas "zlatno"!

Iako je Srbija pretrpela veliki poraz od Sjedinjenih Američkih Država u finalu muške košarke na Olimpijskim igrama u Brazilu, nacija se ovim momcima divi jer su vratili osmeh na lice svih nas, uvek kada su zaigrali. Nišlije su im na tome zahvalne, zato se večeras ponavlja slika od sinoć kada su zbog vaterpolista i osvojenog zlata brujale ulice, večeras je ista radost.

Tradicionalno na niškom Trgu kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Milana je najveća gužva, gde se i organizovano pratila finalna utakmica, okupljeni mladi ljudi koji su navijačkim pesmama dočarali svu zahvalnost.
Trube sirene, dok se Nišlije automobilima iz kojih se vijore naše trobojke, voze najprometnijim niškim ulicama.
Hvala vam sportisti na svemu!

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.