Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJE: Sajt ABA lige hakovan uz pogrdnu poruku premijeru Srbije! (FOTO)

Neuobičajen način da se izrazi svoje mišljenje i bunt protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Zvaničan sajt regionalne košarkaške ABA j.t.d. lige je u danas doživeo hakerski napad, ali još uvek nije poznato ko je bio počinilac.
Na svom Fejsbuk profilu, administratori su obavestili čitaoce da je u pitanju hakerski napad i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sajt biti nedostupan do daljnjeg, ali ga je pre nekoliko minuta osposobila.
Agencija ‘Beta’ prenosi da je za vreme napada, hakerska grupa na sajtu ispisala pogrdnu poruku premijeru Srbije Aleksandru Vučiću. Poruka je stajala na naslovnoj strani portala.
Za sada nije poznato ko je odgovoran za ovaj napad, niti su se hakeri potpisali bilo kojim pseudonimom.

The post NESVAKIDAŠNJE: Sajt ABA lige hakovan uz pogrdnu poruku premijeru Srbije! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Hakeri vređali Vučića preko sajta ABA lige

Izvor: B92, 20.Nov.2016

Sajt regionalne košarkaške lige hakovan je u nedelju, a na njemu se na naslovnoj strani pojavila pogrdna poruka upućena premijeru Srbije Aleksandru Vučiću...Administracija sajta je odmah učinila adresu nedostupnom, pa je onda na kratko vratila. Beti je rečeno da nije napadnut samo sajt ABA lige,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.