NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE: Bilo je veliko interesovanje, Ivanović je trener s kojim sam igrao najbolju košarku u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 10:08

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE: Bilo je veliko interesovanje, Ivanović je trener s kojim sam igrao najbolju košarku u karijeri

Oglasio se...

Italijanski košarkaš Akile Polonara govorio je za Basket Inside o svom nesuđenom prelasku u Crvenu zvezdu.

Krilni igrač je bio na pragu prelaska na Mali Kalemegdan, ali se sve izjalovilo zbog zabrane registracije koju su imali crveno-beli.

Bilo je veoma veliko interesovanje Zvezde. Sa moje strane, ja sam uzeo to u obzir i zbog toga što sam već radio sa Ivanovićem u Baskoniji i bilo mi je jako dobro s njim. Postojalo je veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesovanje obe strane. Ali kada se desilo to sa Kampacom, kada je Zvezda dobila zabranu registracije, sve se završilo. Ali da, bilo je veoma blizu - rekao je Polonara.

Istakao je sada košarkaš Žalgirisa koliko se dobro slagao sa Duškom Ivanovićem.

Prvi je Đanmarko Poceko kog smatram starijim bratom, i u smislu trenera i igrača i u smislu čoveka. Drugi je Duško Ivanović. On je trener sa kojim sam imao najbolju sezonu u karijeri. Ulio mi je samopouzdanje. Te godine sam bio i igrač sa najviše minuta u EL, terao me je da igram i kada nisam zaslužio. Imao sam i druge trenere, ali ovo su prva dva koja mi padaju na pamet - završio je Italijan.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.