NASRNUO NA SUDIJE: Katić sa 40 godina žustar kao nikad! Dobio DVE NOVČANE KAZNE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 18:25

NASRNUO NA SUDIJE: Katić sa 40 godina žustar kao nikad! Dobio DVE NOVČANE KAZNE (VIDEO)

I dalje ima strast prema košarci.

Srpski košarkaš Raško Katić se ove sezone vratio iz penzije da pomogne svom Radničkom iz Kragujevca u KLS ligi.

Katić je 40-godišnjak, ali igra na dosta visokom nivou. Ove sezone odličan u Radničkom i velika je pomoć timu. On je peti strelac lige sa 20 poena po meču i 11. je skakač lige.

Međutim, Katić je navikao i na bolji tretman sudija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako ništa drugo, bar zbog godina, autoriteta i iskustva. Tako je posle jedne sudijske odluke na samom kraju poluvremena kod rezultata 61:45 za Mladost, kada nije dosuđen faul Radničkom, oštro reagovao prema arbitrima i dobio tehničku grešku.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

Nastavio je da se svađa sa sudijama i unosi im se u lice, a onda je dobio još jednu tehničku, što je bilo automatsko isključenje. Na kraju je Mladost slavila sa 110:91.

Katića je kažnjen novčano, iznos je 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške, ali tu je dodatna novčana kazna 36.000 dinara zbog dosuđene diskvalifikujuće greške.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.