NAJAVA DANA (sreda, 18. novembar): Real je kralj i kad se igra kao Trostruki superpar! Tu su i Mari, Vavrinka...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (sreda, 18. novembar): Real je kralj i kad se igra kao Trostruki superpar! Tu su i Mari, Vavrinka...

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Pred nama je novi sportski dan. Posle uzbudljivih utakmica baraža ua odlazak na Prvenstvo Evrope danas je u gro planu košarka. Na programu su mečevi Evrokupa, a igra se i meč Evrolige između Reala i Himkija.

Veliki broj današnjih sportskih događaja nalazi se u MOZZARTOVOJ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << specijalnoj ponudi Trostruki superpar.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe super 4)

7638:MARI – NADAL, 15.05

(Tenis, Završni masters, London)

Endi je savladao Davida Ferera (6-4, 6-4), dok je Nadal pokazao da uprkos lošoj godini još uvek nije za „staro gvožđe“. Nadal je ove godine izgubio 19 mečeva i u jednom trenutku pao na deseto mesto ATP liste što je njegova najlošija pozicija od 2005. godine. U Londonu je savladao Stena Vavrinku (6-3,6-2). Škotlanđanin je na poslednjih deset mečeva ostvario osam pobeda i dva poraza, dok je Španac u istom broju mečeva zabeležio sedam pobeda i tri poraza. Ova dva tenisera sastala su se ukupno 22 puta. Endi Mari je pobeđivao sedam puta, a Rafael Nadal petnaest.

Marej je  blagi favorit u ovom meču. Kvota u osnovnoj ponudi iznosi 1,55, a u okviru Trostrukog superpara 1,65.

7639: VAVRINKA – FERER, 21.05

(Tenis, Završni masters, London)

U prethodnim duelima na Završnom masters turniru u Londonu Vavrinka je izgubio meč od Nadala (6-3, 6-2) dok je Ferer poražen od Marija (6-4, 6-4). Sten Vavrinka je na prethodnih deset mečeva ostvario sedam pobeda i tri poraza, dok je David Ferer na istom broju mečeva osam puta pobeđivao a dva puta gubio. Međusobni skor dvojice tenisera na trinaest mečeva koje su ranije odigrali glasi 7:6 u korist Davida Ferera.

Očekuje nas vrlo neizvestan meč starih rivala. Švajcarac je bliži pobedi, kvota na Vavrinku iznosi 1,6, a u okovru Trostrukog superpara 1,7.

2056: BREDFORD – ALDERŠOT, 20.45

(Fudbal, Engleska, FA Kup)

Bredford se u Engleskoj 3 nalazi na sedmom mestu, a u prvenstvu je na poslednjih pet utakmica zabeležio tri pobede i dva remija. Alderšot je na 14. mestu u Engleskoj 5 gde su u prethodna dva kola poraženi. Pre toga zabeležili su jednu pobedu i dva remija. Na prvom meču ova dva tima odigranom 8. novembra nije bilo pobednika (0:0). Bredford kod kuće igra dobro, ali i Alderšot nije loš na gostovanjima. Na prethodnih sedam mečeva ova dva tima, Alderšot je pobeđivao tri puta, Bredford dva, a dva puta bilo je nerešeno.

Domaćinu se daju veće šanse za pobedu. Kvota na keca iznosi 1,4, dok u okviru Trostrukog superpara iznosi 1,5

Kompletnu ponudu za grupu 4 pogledajte na sajtu www.mozzartbet.com

GRUPA SUPER 6

(Pravila za grupu super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe super 6)

7023: BEŠIKTAŠ - LIJETUVOS RITAS, 19.00

(Košarka, Evrokup)

Domaći imaju skor 3-2 kada je u pitanju odnos pobeda i poraza u Evrokupu. U prošlom kolu doživeli su težak poraz od Zenita (58:82) i sada će pred svojom publikom tražiti iskupljenje. U šampionatu Turske imaju četiri pobede i dva poraza. Litvanci su zabeležili samo jednu pobedu na Evropskoj sceni uz četiri poraza. U domaćem prvenstvu nalaze se na drugom mestu tabele iza Žalgirisa sa učinkom 8:1. Ova dva tima sastajala su se pet puta u protekloj deceniji, Litvanci su pobeđivali četiri puta. Na početku sezone Bešiktaš je pobedio Lijetuvos Ritas u Vilnusu sa 91:87.

Turski predstavnik je jedan opd najjačih timova u Evrokupu. Apsolutni je favort sa kvotom 1,4 koja u okviru Trostrukog superpara iznosi 1,55.

7001: REAL MADRID – HIMKI, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Okršaj šampiona Evrolige i Evrokupa iz prošle sezone. Takođe, ovo je i meč dva tima koji su među šest najboljih u Evroligi u sledećim kategorijama: skokovi, blokade i šutevi za tri poena. Real je ostvario tri pobede i dva poraza od kojih je poslednji doživeo u prošlom kolu od Strazbura. U prvenstvu Španije upisali su pet pobeda i jedan poraz. Himki je tri puta pobeđivao i dva puta gubio u Evroligi, dok u prvenstvu Rusije beleže skor 5:2. U prvom meču Himki je slavio rezultatom 84:70. Na prethodnih šest susreta Himki je pobeđivao četiri puta, a Real na preostala dva.

Real ne blista ove sezone u Evroligi. Međutim, reč je o vrhunskom timu koji je veliki favorit u današnjem meču. Kvota na keca u okviru Trostrukog superpara iznosi 1,35.

Kompletnu ponudu za grupu 6 pogledajte na sajtu www.mozzartbet.com

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe super 6 trostrukog superpara)

7019: BANVIT – BUDUĆNOST, 18.00

(Košarka, Evrokup)

Banvit je tim koji u Evrokupu ima najviše ostvarenih ofanzivnih skokova. Do sada su zabeležili dve pobede i tri poraza, dok su u prvenstvu Turske nešto bolji; tri pobede i dva poraza. Budućnost je u Evropi napravila identičan skor 2:3, dok u Jadranskoj ligi taj odnos glasi 8:2. Ovo će biti četvrti put u poslednjih pet sezona kako se ova dva tima sastaju. Banvit u ovim susretima vodi sa 4:3. Podgoričani nemaju baš uspeha kada su u pitanju gostovanja u Turskoj. Odnos pobeda i poraza na tim gostovanjima glasi 10:2. Poslednju pobedu tamo zabeležili su pre 16 godina.

Budućnost ima dva poraza na strani. Teško će se odupreti turskom predstavniku, a kvota na keca u okviru Trostrukog superpara iznosi 1,4.

3481: LEGIJA – ČOJNIČANKA, 20.45

(Fudbal, Kup Poljske)

Legija se nalazi na drugom mestu Poljske Ekstraklase ili prve lige. Pre desetak dana poraženi su u Ligi Evrope od Klub Briža, a s obzirom da su poslednji u grupi D gde su još Napoli i Midtjiland, pažnju će preusmeriti na domaće prvenstvo i Kup utakmice poput ove. Kada je prvenstvo Poljske u pitanju na poslednjih pet utakmica uključujući i one u Kupu, ostvarili su tri pobede, jedan poraz i remi. Čojničanka se u drugoj ligi Poljske nalazi pri dnu tabele, odnosno na 15. mestu. Posle serije od šest vezanih poraza, zabeležili su dve pobede, ali teško da će zabeležiti i treću u nizu. Pre dvadesetak dana Legija je takođe u okviru Kupa savladala Čojničanku sa 2:1.

Trebalo bi da bude ovo jedan od fikseva dana. Legija je mnogo bolji rival. Kvota na keca u okviru trostrukog Superpara plaća 1,3.

Kompletnu ponudu za grupu 8 pogledajte na sajtu www.mozzartbet.com

1504: PONTE PRETA – FIGUIRENSE, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

Ponte Preta igra promenljivo u brazilskoj Seriji A. Na pet prethodnih mečeva upisali su tri pobede i dva poraza i trenutno su na devetom mestu tabele. Figuirense je u lošoj seriji. Dva poraza i tri remija na prethodnih pet mečeva i petnaesto mesto tabele. Domaći na svom terenu nisu izgubili od polovine septembra, dok Figuirense baš i ne blista na gostovanjima. Ali tradicija boljeg u međusobnim duelima je na strani gostiju. Na sedam prethodnih Figuirense je slavio četiri puta, Ponte Preta jednom, dok su dva meča završena bez pobednika. Na pet od ovih sedam mečeva viđeno je više od dva gola.

7025: HAPOEL - NIŽNJI NOVGOROD, 20.00  

(Košarka, Evrokup)

Izraelci su ostvarili dve pobede i tri poraza, dok su kod kuće ostvarili skor 4:2. Hapoel je prvi u ligi po broju ostvarenih asistencija (19,4). Rusi su takođe ostvarili učinak 2:3, dok je u domaćem šampionatu njihov odnos pobeda i poraza 5:3. U prvom kolu gosti su kod kuće pobedili sa 21 poenom razlike. Sada će pokušati da prekinu seriju od tri uzastopna poraza od kojih su dva (Neptunas, Galatasaraj) odlučena u poslednjim sekundama utakmice.

7029: VALENSIJA – NANSI, 20.30

(Košarka, Evrokup)

Španci su do sada ostvarili besprekoran učinak 5:0. Blistaju i kod kuće 6:0. Nansi je s druge strane ubeležio samo jednu pobedu uz četiri izgubljene utakmice. Loše rezultate beleže i kod kuće; šest poraza i jedan poraz. Španci i Francuzi sastajali su se pet puta ranije i svaki put Valensija je pobeđivala. Ove sezone u prethodnom duelu pobedili su trojkom u poslednjim sekundama meča.

(Foto MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.