Muta Nikolić o učešću košarkaša na Olimpijadi: Ljudi, šta se radujete? Ovo je sve normano! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta Nikolić o učešću košarkaša na Olimpijadi: Ljudi, šta se radujete? Ovo je sve normano! VIDEO

Miroslav Muta Nikolić već decenijama se nalazi u stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije, a njegova čuvena izjava od pre 19 godina ponovila se i na Olimpijadi u Riju, kada su naši momci savladali Australiju i ušli u finale ovog prestižnog takmičenja.

Nakon osvajanja Evropskog prvenstva u Barseloni 1997. godine, Muta Nikolić je u naletu radosti i adrenalina izgovorio rečenicu, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kojoj je ostao upamćen: "Ljudi, što se radujete, pa sve ovo je normalno". Od tog momenta, njegova izjava ušla je u antologiju, a nije izostala ni Olimpijadi u Riju. Iskreno se nadamo, da će i ova rečenica biti izgovorena i večeras, nakon finalene utakmice koju naši košarkaši od 20:45 izgraju sa reprezentacijom Amerike.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.