Mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2012.

Izvor: NaDlanu.com, 27.Nov.2012, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2012.

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, popularna "LA NUIT DES PUBLIVORES"!

Subota, 22. decembar Sava centar, od 20:30 h će biti mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu najnovijih reklama koje i ove godine stižu iz najčuvenije reklamoteke- Jean Marie Boursicot. Tema 13. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je MIDNIGHT MADNESS – svetska košarkaška >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa,muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija. Specijalni gost biće najpoznatija svetska zvezda u zakucavanju, kanadski „dunker“- Justin Darlington, koji će publici prirediti neviđeni spektakl.Tokom večeri,biće uručeno i nekoliko prestižnih priznanja,od kojih je najznačajnije "Brend Srbija" –nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Ime dobitnika ćemo saznati na samoj večeri, a nagradu će i ove godine uručiti generalni pokrovitelj, kompanija mt:s!Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružićemo tradicionalnim glasanjem za NAJPOPULARNIJU DOMAĆU REKLAMU U 2012. godini. Prošlogodišnji pobednik: Državna Lutrija Srbije - Sastanak sa srećom.A koja reklama će biti pobednik 2012?Dragi Reklamožderi glasajte na www.nocreklamozdera.com. Glasanje počinje 26.11.2012.Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo 22. decembra u Sava Centru!Cena ulaznice: 700 dinara.Prodaja karata od ponedeljka 26.11.2012. na blagajni Sava Centra.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.