Morison: Zvezda nije bila za mene, napustiću košarku ako ne prođem u Portlandu

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morison: Zvezda nije bila za mene, napustiću košarku ako ne prođem u Portlandu

Bivši košarkaš Crvene zvezde Adam Morison izjavio je da će okončati igračku karijeru ako ne uspe da potpiše ugovor sa Portlandom.

Morison je 2006. godine izabran kao treći pik sa drafta, a u septembru je dobio poziv Portlanda da učestvuje na trening kampu Trejlblejzersa.

"Ukoliko ne postanem član Portlandu počeću da se bavim trenerskim poslom. Probao sam u Evropi, ali nije išlo. Ne kažem da imam zamerku na tamošnju kulturu ili ljude, to jednostano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije za mene. Ako ne bude išlo, pogledaću se u ogledalo i reći - dao sam sve od sebe, vreme je da okreneš novi list i radiš nešto drugo", rekao je Morison.

On je prošle sezone počeo u Zvezdi, ali je nakon samo pet meseci napustio klub i prešao u Bešiktaš sa kojim je osvojio turski Kup.

U NBA ligi igrao je za Šarlot Bobketse i Los Andjeles Lejkerse, sa kojima je osvojio dva šampionska prstena.

Povezane vesti: Crveno-beli do kraja sezone pod imenom Crvena zvezda DIVA!
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Morison: Zvezda nije bila za mene, Portland ili klupa

Izvor: Kurir, 03.Okt.2012

Morison je 2006. godine izabran kao treći pik sa drafta, a u septembru je dobio poziv Portlanda da učestvuje na trening kampu Trejlblejzersa..Bivši košarkaš Crvene zvezde Beograd Adam Morison izjavio je da će okončati igračku karijeru ako ne uspe da potpiše ugovor sa Portlandom. Morison je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.