Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 21:38

Momčino, nismo se tako dogovorili…

Tuga na sve strane u košarkaškom svetu

 Teško je svima posle smrti Stevana Jelovca. Tuga porodice je neopisiva, a žali i ceo košarkaški svet, posebno srpski košarkaši i košarkaški radnici.

Javili su se između ostalog Danilo Anđušić, kao i Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić i srpski trener Zoran Lukić koji je sarađivao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Jelovcem u Nižnjem iz Novgoroda.

Ne ovako… Nismo se tako dogovarali. Dečko, momčino… Neka ti je laka zemlja”, bio je komentar Lukića, današnjeg selektora Rusije.

Anđušić je okačio zajedničku sliku sa Jelovcem iz vremena kada je Stevan igrao za Nižnji, a Danilo za Uniks.

"E j...m ti život. Šta reći, a ne zaplakati... Nek te čuvaju anđeli brate. Počivaj u miru", napisao je Danilo Anđušić.

Bogdan Bogdanović je bio kratak, kao i Marko Gudurić.

"Počivaj u miru", napisao je Bogdan, a isti je bio komentar i Gudurića, Alekseja Pokuševskog, Luke Mitrovića, Dušana Ristića, Marka Jeremića, Alekse Avramovića, Ratka Varde, Alena Omića, Nikola Jovanovića, Marka Kešelja, Ivana Paunića

Težak dan…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.