Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 01:30

„Mlađi brat“ Majka Džejmsa

Najbolji strelac košarkaša Panatinaikosa Dvejn Bejkon suspendovan je od strane kluba zbog kršenja disciplinskih mera na poslednjem treningu.
Loš momak evropske košarke nastavlja sa svojim trendom. Ove sezone je imao svoje epizode od kojih je javna ona kada je posle evroligaške utakmice sa Monakom „nestao“ sa prijateljem Majkom Džejmsom u noćnom provodu. Sada se ponovo pojavio u novinskim člancima, takođe negativnom kontekstu.
Sjajni poenter je suspendovan zbog „ogromnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nedostatka discipline na poslednjem treningu“ i uklonjen je iz tima koji se pripremao za današnje gostovanje na Rodosu ekipi Kolososa.
Saša Obradović je uspeo nekako da ukroti Majka Džejmsa i uglavnom ga usredsredi na dešavanja na parketu, iako bivši igrač Bruklin Netsa ume da ima svoja pomračenja. 
Bejkon ima ugovor sa Panatinaikosom do 2024. godine, ali budući da će Ergin Ataman preuzeti ekipu na leto, lako bi moglo da se dogodi da se liši problematičnog plejmejkera. Nije isključeno da je takav plan i predočen Bejkonu od strane prvo

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.