Mitrovićeva poruka Saletovim Orlovima! Ovo treba da čuju pred meč sa Amerima!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrovićeva poruka Saletovim ''Orlovima''! Ovo treba da čuju pred meč sa Amerima!

Juče se nervirao zbog košarke, pa bes iskalio na Luksemburžanima.

Aleksandar Mitrović nastavio je sinoć seriju svojih golova u dresu reprezentacije Srbije, sa dva pogotka protiv Luksemburga (3:1).

Uvertira pred ovaj meč za izabranike Ljubiše Tumbakovića nije bila dobra, kako zbog prethodnog poraza od Portugala u Beogradu (2:4), tako i zbog jučerašnje iznenađujuće eliminacije naših >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaša u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Mitroviću to, ipak nije smetalo da ponovo bude na svom nivou, a posle meča je iskoristio priliku da uputi poruku podrške našim košarkašima.

''Oni su naš ponos! U prošlosti su nam donosili velike rezultate da bi ih sad posle samo jednog poraza ljudi vređali i pričali loše o njima.







To su sve velika imena i siguran sam da će u budućnosti praviti velike rezultate.







Znate kako kaže naš narod, posle kiše dođe sunce. To je bio mali peh. Nesrećan slučaj. Gledali smo i mi, Argentinci su pogađali sve, sve je ulazilo. Svaki šut! Nervirali smo se'', otkrio je Mitrović, a prenosi ''Blic''.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.