Milan Tomić trener Zvezdinih košarkaša

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Tomić trener Zvezdinih košarkaša

Nekadašnji igrač Radničkog i Olimpijakosa, dugogodišnji član stručnog štaba i trener grčkog kluba iz Pireja, novi je strateg "crveno-bele" košarkaške sekcije.

Tomić je potpisao ugovor na tri godine.

Rođen je 24.jula 1973. u Beogradu, a na mesto šefa stručnog štaba dolazi posle izuzetne 26-godišnje karijere kao igrač i trener u Olimpijakosu iz Pireja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Košarkaško ime je izgradio u Grčkoj, a sa "crveno-belima" iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa.

U Zvezdu stiće željan dokazivanja i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata.

KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts.

O terminu konferencije za medije i zvanične promocije Tomića Zvezda će se oglasiti naknadno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.