Mijailović obelodanio kakav je dogovor sa Braunom

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović obelodanio kakav je dogovor sa Braunom

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je kakav su dogovor crno-beli postigli prilikom rastanka sa Entonijem Braunom.

Košarkaški klub Partizan NIS potvrdio je u utorak rastanak sa Entonijem Braunom čime je stavljena tačka na jedan od najlošijih poteza crno-belih na polju transfer politike.

Dovoljno je reći da je, sada već bivši igrač Partizana, u ABA ligi odigrao samo 102 sekunde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da nije uspeo da se upiše u strelce, čime je na neki način ispisao istoriju kao najneproduktivnije pojačanje.

Pošto se u toku dana dosta spekulisalo oko toga koliko će Partizan koštati ovaj "promašaj", zanimljiva je izjava predsednika Partizana data "Maxbetsportu" u kojoj je Mijailović objasnio kakav je dogovor postignut.

"Entoni je dobio jednu platu i traži izuzetno mali deo druge. Videćemo kako će se sve završiti sa tim, ali moram da istaknem da je on vrlo korektan momak", kazao je Mijailović.

Dolazak Andree Trinkijerija u Partizan praktično je označio kraj za Entonija Brauna.

"Žao mi je što je sve ispalo ovako, prosto nije u planu novog trenera. Želim mu sve najbolje u narednom periodu", dodao je predsednik Partizana.

Odlaskom bivšeg igrača Lejkersa otvoren je prostor za angažovanje novog pojačanja, a ukoliko ekipu napusti i Strahinja Gavrilović moguće je da crno-beli dovedu i dvojicu novih igrača.

"Partizan u ovom momentu prati 15 igrača, a ako neki posao bude završen mi ćemo javnost blagovremeno obavestiti kao što je to i do sada bio slučaj", poručio je Ostoja Mijailović.

U ABA ligi i Evrokupu na snazi je pauza zbog obaveza državnih timova, a videćemo hoće li do prve naredne utakmice Partizan uspeti da angažuje barem jedno pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan razmišlja i o centru koji dve godine nije igrao?! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018

Pauza u ABA ligi traje već treći dan, a navijači Partizana i dalje sa nestrpljenjem osluškuje informacije u vezi novih potencijalnih pojačanja. Očekuje se, svakako, nešto konkretnije do Partizanovog duela sa pojačanom Igokeom, a prvo ime koje je počelo da se dovodi u vezu sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.