Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Srpski košarkaš Vasilije Micić rekao je da je srećan zbog pobede protiv SAD i istakao da je njegova ekipa naučila dosta iz poraza i da je danas odigrala dobar meč.

"Srećni smo što smo pobedili... Izgubili smo težak meč protiv Argentine i ova pobeda je za sve nas. Stvarno smo dali sve od sebe. Najvažnije je u životu učiti iz poraza, mislim da smo mi naučili i da smo odigrali dobro", rekao je Micić za Radio-televiziju Srbije.

Košarkaški Srbije pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su danas SAD sa 94:89 u razigravanju od petog do osmog mesta.

"Oni su ušli demotivisano u meč. Verovatno su i oni bili indisponirani zbog poraza, verovatno su i oni očekivali da igraju finale sa nama... Dobro smo kontrolisali drugo poluvreme kada smo očekivali njihov povratak, te smo meč priveli kraju kako treba", rekao je Micić.

Micić je potom na konferenciji za novinare kazao da Amerikanci evidentno nisu bili potpuno spremni za meč.

"Došli su ovde sa velikim očekivanjima, ali to je sve normalno za naš posao - nekad pobediš, nekad izgubiš. Mi smo izvukli pouke iz prethodne utakmice i mislim da smo danas bili spremniji od SAD.

"Pre turnira su mnogi mislili da će se ove dve ekipe sastati u finalu, što je po kvalitetu bilo i realno da se desi. Nažalost, nismo odigrali najbolje protiv Argentine... Srećan sam što smo pokazali reakciju. Zaslužili smo da pobedimo", dodao je srpski plejmejker.

Ponovo je u redovima Srbije bio najefikasniji Bogdan Bogdanović.

"Shvatili smo ih ozbiljno od starta zato smo tako i krenuli. Možda smo se posle malo opustili, a oni su kvalitetni i jako su to brzo stigli", rekao je Bogdanović.

Srbija će se za peto mesto na Svetskom prvenstvu boriti protiv pobednika meča Poljska - Ćeška.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micić: Ova pobeda je za sve nas, naučili smo iz poraza

Izvor: Beta, 12.Sep.2019

Srpski košarkaš Vasilije Micić rekao je da je srećan zbog pobede protiv SAD i istakao da je njegova ekipa naučila dosta iz poraza i da je danas odigrala dobar meč."Srećni smo što smo pobedili.. Izgubili smo težak meč protiv Argentine i ova pobeda je za sve nas. Stvarno smo dali sve od sebe....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.