Megina škola košarke počela sa radom

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megina škola košarke počela sa radom

Mega Bemaks otvorila školu košarke, dečake posetio Kostja Mušidi.

Škola košarke "Meginih 100" počela je sa radom u Beogradu, a veliki broj dečaka rođenih između 2007. i 2008. godine napravio je svoje prve košarkaške korake u hali "Mega fektori" (Mega Factory).

Na prvom času košarke "Meginih 100" okupljenoj deci se obratio i košarkaš Mega Bemaksa Kostja Mušidi, koji se zajedno sa njima podsetio svojih košarkaških početaka.

"Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << desetak godina sam bio na sličnoj poziciji gde ste vi danas. Na početku nije bitno koliko znate, koliko ste talentovani, da li vam sve lako polazi od ruke. Najbitnije je da zavolite košarku jer od toga sve polazi. Nekima od vas će sve u početku ići lako, nekima ne, ali je bitno da budete disciplinovani i da uložite puno truda.

Pratite svoje snove, marljivo radite jer su tako i radili momci na slikama iza vas (Jokić, Luvavu, Zubac i Zagorac, igrači koji su zaigrali u NBA) koji su uspeli da ih ostvare. Košarka je prelep sport i ja Vam čestitam na izboru, uz želju da kroz nju i vi ostvarite svoje snove
", rekao je Mušidi dečacima.

On je posle toga odgovarao na različita pitanja dece.

Treninzi za polaznike "Meginih 100" će se održavati svake subote u hali "Mega Factory" u Beogradu, sve do 31. januara 2018. godine, tako da će veliki broj dece u tom periodu imati priliku da počne da uči košarku. Treninge će zajedno sa svojim saradnicima voditi Dalibor Radenović i Marko Čekanović, treneri sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Posle nekoliko održanih časova i boljeg upoznavanja trenera sa nivoima košarkaške veštine dece, mladi košarkaši će biti podeljeni u četiri grupe za trening, nazvane po Meginim NBA košarkašima: "Joka", "Timi", "Ico" i "Zagor". Na taj način će časovi prilagoditi trenutnom nivou košarkaškog znanja dece, kako bi oni imali odgovarajuće programe treninga.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mušidi posetio prvi trening "Meginih 100"

Izvor: B92, 08.Okt.2017

U hali „Mega Factory“ održani su prvi treninzi za polaznike besplatne škole košarke „Meginih 100“, koja je organizovana za dečake rođene 2007/08 godine...Veliki broj okupljene dece je imao priliku da napravi svoje prve košarkaške korake, dok su neki među njima koji su već trenirali košarku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.