Mega počela pripreme za novu sezonu

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 23:53

Mega počela pripreme za novu sezonu

Košarkaški klub Mega započeo je pripreme za predstojeću sezonu 2023/2024.

Na prvom treningu u novoj sezoni kod trenera Marka Baraća su bili sledeći igrači: Nikola Đurišić, Petar Kovačević, Luka Paunović, Oleksandr Kobzistij, Stefan Miljenović, Omerdžan Ilijasolu, Nemanja Popović, Andrija Jelavić i Timotej Malovec.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije su Filip Jović, Bogoljub Marković i Andrej Mušicki koji se takmiče na Evropskom prvenstvu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrače do 18 godina koje se održava u Nišu.

Stručni štab Mege u novoj sezoni, pored glavnog trenera Marka Baraća, činiće još pomoćni treneri Miloš Mitrović, Branislav Božović i Dejan Pejić, kondicioni trener Pavle Tasić, fizioterapeuti Vanja Radojević i Miloš Savić, doktor ekipe dr Uroš Stanković, kao i Novica Veličković na poziciji tim menadžera.

"Okupili smo jedan izuzetno mlad, koji garantuje izazovnu sezonu. Puno posla je pred nama, a već od danas krećemo sa usađivanjem Megine kulture u ovaj novi tim. Do odlaska u Grčku u drugoj nedelji avgusta, trenažni proces sprovodićemo u našoj hali gde imamo najbolje moguće uslove za rad", izjavio je trener Barać.

Mega će od 9. i 11. avgusta boraviti na Mikonosu gde će odigrati dve utakmice protiv Univerziteta Južna Kalifornija za koji će nastupati Broni Džejms i Di Džej Rodman, sinovi NBA legendi Lebrona Džejmsa i Denisa Rodmana.

Mega će novu sezonu u ABA ligi, svoju 11. po redu, započeti gostovanjem u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.