Mega Vizura slavila u Novom Sadu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega Vizura slavila u Novom Sadu

VOJVODINA – MEGA VIZURA 82:87  (14:27, 29:23, 15:17, 24:20)
VOJVODINA: Kuzeta, R. Marković 6, Boltić 16, Stojačić 12, Marojević 13, Zeković 21, N. Marković 5, Ilić 2, Ivelja, Čović, Kalinić 4, Pešaković 3.
MEGA VIZURA: Reljić, Krstić 5, Dangubić 12, Drča 7, Avramović 3, Micić 18, Luković 7, Veličković 9, Ćakić 7, Bojić, Jakšić, Marjanović 19.
(FOTO: D. Žarković)
U poslednjoj utakmici šestog kola košarkaške >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Super lige, Mega vizura je večeras u Novom Sadu pobedila Vojvodinu rezultatom 87:82 i izdvojila se na drugom mestu sa učinkom od pet pobeda i jednom porazom.
Vojvodini je ovo bio drugi poraz u šampionatu Srbije i sada je na trećem mestu sa jednom pobedom više od četvrtoplasirane Crvene zvezde.
U derbiju kola, Mega Vizura je potvrdila da dosadašnji rezultati, pre svega pobede protiv Crvene zvezde i Radničkog, nisu bile slučajne, već plod izvanredne selekcije i odličnog rada trenera Dejana Milojevića.
Na večerašnjoj utakmici, kao i na gotovo svim dosadašnjim, razliku je pravio centar Mege Boban Marjanović, koji je u napadu bio nezaustavljiv, a u odbrani neprelazna prepreka za igrače Vojvodine.
Standardno dobro odigrao je i trenutno naš najperspektivniji košarkaš Vasa Micić, koji je utakmicu završio sa 18 poena, četiri skoka i pet asistencija.
Vojvodina je u finišu utakmice, kada je Marjanović izašao zbog pet ličnih grešaka, zapretila i smanja zaostatak na četiri poena, ali su mladi igrači Mege izdrži taj nalet i zasluženo zabeležili novu pobedu.
Odigrano ranije:
Metalac – Crvena zvezda 82:77
Partizan – Konstantin 76:64
Sloboda – Radnički 72:70
U sedmom kolu (1. maja) igraju: Konstantin – Metalac, Radnički – Partizan, Mega Vizura – Sloboda i Crvena zvezda – Vojvodina.

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.