Mega Leks od naredne sezone Mega Bemaks

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega Leks od naredne sezone Mega Bemaks

Košarkaški klub Mega Leks u narednoj sezoni nastupaće pod imenom Mega Bemaks.

Mega je potpisala dvogodišnji ugovor sa građevinskom kompanijom iz Crne Gore Bemaks, pa će ponovo promeniti "prezime".

Prošle sezone su pod tim nazivom igrali su kadeti i juniori Mege, a od naredne će i ekipa Dejana Milojevića.

Generalni menadžer Mega Bemaksa Goran Ćakić istakao je da je proširenje saradnje sa kompanijom Bemaks potvrda da se klub nalazi na pravom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putu.

"Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima. Sa kompanijom Bemaks imamo izuzetno pozitivna iskustva i veoma nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo", rekao je Ćakić za klupski sajt.

Mega Bemaks će svoj zvanični "debi" imati na predstojećem NBA draftu u noći između 22. i 23. juna.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mega dobila novo "prezime"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017

Košarkaški klub Mega Leks u narednoj sezoni nastupaće pod imenom Mega Bemaks...Mega je potpisala dvogodišnji ugovor sa građevinskom kompanijom iz Crne Gore Bemaks, pa će i prvi tim biti pod imenom pod kojim su igrali prošle sezone kadeti i juniori ovog kluba...Generalni menadžer Mega Bemaksa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.