Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik ponovo u Lejkersima

Košarkaški velikan Medžik Džonson se vratio u Los Anđels Lejkerse u ulozi savjetnika vlasnice kluba Dženi Bas.

Lejkersi su ove sezone ponovo daleko od plej-ofa, nakon tri godine tokom kojih su bilježili najgore rezultate u istoriji kluba.

Džonson, koji je tri puta bio proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige svih 13 godina igračke karijere proveo je u Lejkersima s kojima je osvojio pet šampionskih naslova.

“Oduševljen sam što se vraćam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Lejkerse. Učiniću sve što je u mojoj moći da pomognem da se vrate tamo gdje im je mjesto u elitu NBA lige“, rekao je Medžik.

On će pomagati Basovoj u “svim oblastima košarke i poslovanja“, saopšteno je iz Lejkersa.

“Oduševljeni smo i čast nam je dovesti Medžika i iskoristiti njegovo iskustvo i stručnost“, rekla je Basova.

Od prošle godine Džonson je bio počasni potpredsjednik Lejkersa i posjedovao je vlasnički udio dok ga nije prodao 2010. godine.

Nekada sjajni košarkaš bio je član prvog “Dream Teama“ američke košarke, koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.