MaxBet TIP: Mega, Bulsi i OKC

Izvor: MVP.rs, 27.Feb.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Mega, Bulsi i OKC

Pred nama je bogato košarkaško veče.

Tokom vikenda je uvek veliki izbor košarkaških takmičenja, a samim tim mnogo je lakše sastaviti tiket. "MaxBet" nam je za danas pripremio utakmice iz 13 liga, uz dva specijala.

Nama su sledeći parovi bili zanimljivi:

KRKA - MEGA LEKS 2 (kvota 2.20)

Uprkos tome što ova utakmica ima rezultatski značaj samo za domaći tim, verujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da će rasterećeni tim Dejana Milojevića uspeti da slavi u Novom Mestu. Srpski predstavnik je kvalitetniji rival, a dodatno nas privlači visoka kvota.

ČIKAGO - PORTLAND 1 (kvota 2.35)

Bulsi su prethodne noći pružili dobar otpor Atlanti na gostovanju. Trebalo bi napomenuti da su igrali značajno oslabljeni i da se večeras vraćaju us voju dvoranu, gde znaju da dobiju i mnogo jače ekipe od Portlanda.

OKLAHOMA SITI - GOLDEN STEJT 1&233.5- (kvota 4.26)

Tanderi su tim koji najmenje leži braniocima titule. Uprkos nešto lošijim izdanjima u poslednje vreme, verujemo da OKC može da skine skalp najboljoj ekipi u Ligi. Ukoliko odigrate "keca i minus" kvota je je zaista nestvarno dobra - 4.26!

Sa ova tri para mi ne bismo ostvarili pravo na neko gratis piće. Ali, vi dodajte još neki par za koji smatrate da je "poklon" i "MaxBet" će vam omogućiti gratis kafu, sok ili pivo. Sve što bi trebalo da uradite je da danas, ili bilo kojeg dana u periodu od devet do 23 sata, ostvarite minimalan uslov za bonus 5% – 60% (6+ mečeva na tiketu uz kvotu 1.25+) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Požurite, jer "Život je igra"!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.